Auto remklauwen laten verven

Waarom zou jij je auto remklauwen verven/spuiten?                                                                                                              

remklauwWaarom zou jij je auto remklauwen verven/spuiten? Om te beginnen geven gekleurde remklauwen uw auto een dynamische en sportieve uitstraling. heeft uw een set mooie sportvelgen onder uw auto en daarachter een smerige remklauw met roest? Dat is geen gezicht natuurlijk. Vind u uw remklauwen onder uw auto te klein uit zien, maar grotere remklauwen aanschaffen zit er niet in, omdat er een veel te duur prijskaartje aanhangt? De oplossing is heel makkelijk, geef de remklauwen een kleurtje en u zult zien dat de zelfde remklauwen ineens veel groter eruit zien. Gekleurde remklauwen zie je voornamelijk op wat sportievere auto’s. Daardoor stijgt de aanvraag voor remklauwen de afgelopen jaren enorm. Wilt u een bepaald logo op uw remklauwen? Ook dat is geen probleem! Wij werken met speciale remklauwen lak wat daarvoor bestemd is, dus eventuele verkleuringen door hitte zijn in dit geval uitgesloten. Dit zijn de kleuren wat wij aanbieden, zowel mat als hoogglans kleuren en effecten zoals metallic.


Waarom duurder als het goedkoper kan. Ook dit jaar gaan wij er weer tegenaan met speciale acties voor alle autoliefhebbers. Gekleurde remklauwen geven uw auto een dynamische en sportieve uitstraling of het nu om een stadsauto gaat of een sportauto. In maar liefst 20 kleuren leverbaar en tot 300 graden hittebestendig. Bescherming tegen chemicaliën, roestvorming en pekel. Hier door blijven de remklauwen langdurig een glanzend effect houden en is het bovendien eenvoudig te reinigen.


De standaard kleuren; glans rood, geel, RS blauw, zwart, power green, flame orange, pure white, ocean turquoise, toxic green, sky blue, deep violet, GT blauw. De metallic kleuren; glans pink metallic, carbon metallic, koper metallic, zilver metallic, grijs metallic, goud metallic. De matte kleuren; racing rosso, midnight black, combat green. De neon kleuren; glans neon groen, neon oranje, neon geel en neon rood.


Als u  van plan bent om uw remklauwen te (laten) verven/spuiten, dan raden wij u aan om de slijtage van de remschijven en remblokken te controleren. Het zou zonde zijn als u er achteraf pas achter komt.Category Banner