Private lease/autoverhuur

Wat is private lease, prive lease, auto lease of particulieren leasen?

Meer dan 85% van alle autobezitters in Nederland weet niet wat hij maandelijks kwijt is aan zijn auto, blijkt uit een onderzoek.  Dan moet u denken aan de maandelijkse uitgaven zoals, de wegenbelasting, autoverzekering, brandstofkosten en onverwachte garagerekeningen. Door de totalen kosten bij elkaar op te tellen kunt u kijken wat u maandelijks precies kwijt bent. Voor dat bedrag wat u maandelijks kwijt bent aan uw auto, heeft u tegenwoordig de mogelijkheid om een auto te lease voor een vast bedrag per maand,  maar dan voor particulieren en dit noemen we private lease.  Wat u zelf hoeft doen is alleen nog maar te TANKEN. Voor private lease kiezen betekend dus dat u geen zorgen meer heeft over de autoverzekering (all riks), wegenbelasting, geen pechhulp lidmaatschap, geen onverwachte reparaties en onderhoudskosten.

De voordelen hiervan zijn natuurlijk erg groot!

voordelen Gloednieuwe auto                 voordelen inclusief autoverzekering

voordelen Geen onderhoudskosten     voordelen inclusief wegenbelasting

voordelen Geen reparatie kosten         voordelen  Pechhulp pakket


Waar moet je op letten bij private lease?

De keuze tussen kopen of leasen maak je op basis van jouw persoonlijke situatie en wensen. Tip vergelijk de kosten van een auto met prive leasen. Om deze vergelijking te kunnen maken tussen kopen of leasen is het belangrijk te weten wat een auto precies kost. Heb je gekozen voor particulier leasen? Dan is het nog een kwestie van prive lease tarieven vergelijken. Laat je niet leiden door lage showroomprijzen, maar verdiep je in de voorwaarden en kies jouw beste deal.

De voordelen van deze maatschappij zijn.

voordelen Direct rijden                           voordelen Geld terug bij minder kilometers

voordelen 100% prijsgarantie                voordelen Standaard luxe uitvoeringen

voordelen Geen BKR registratie            voordelen Geen minimum schadevrije jaren

voordelen Korte looptijd contracten Bekijk de Beste Deal Garantie vandaag nog!
Auto huren?   De beste prijzen gegarandeerd!

Wilt u een auto huren voor een dag, weekend, week of voor een langere tijd? Waar kunt u goedkoop en vertrouwd snel een auto huren?  Via ons  heeft u de keus uit wel 6 verhuur bedrijven, hier door kunt u de verhuur bedrijven  makkelijk vergelijken met elkaar. Hier door bespaard u heel wat tijd en kunt u zo snel mogelijk een auto reserveren. Maar welke moet u nou kiezen? Wij zoeken het voor u uit.

728x90