Auto laten tinten

Wilt u uw autoramen laten tinten of blinderen?folie

Bent u opzoek naar een bedrijf dat uw autoramen kan tinten of blinderen? Wij tinten auto’s zowel voor particuliere als zakelijke klanten. We werken met high performance raamtint folies. Deze zijn opgebouwd uit een dubbele laag en voorzien van een antikrasbeschermlaag. De raamtintfolies zijn ontspiegeld en zorgen dus niet voor een extra reflexie van de autoruiten, maar wel voor extra privacy en een stoere look.

De voordelen hiervan zijn natuurlijk erg groot!

voordelen Reduceert warmte

voordelen Bespaart energie

voordelen Vermindert zonlicht

voordelen Behoudt van originele kleur van uw interieur

voordelen Verbetert veiligheid

voordelen Verbetert de uitstraling

voordelen Verbetert uw privacy

maak nu gratis een demo-account aan >>>

plus500

 voordelen Autoramen Blinderen

Door uw autoramen te blinderen reduceert u de warmte van de zon tot maar liefs 65% en heeft u ook geen last meer van branderige zonnestralen of laaghangende zon. De raamfolie remt de lastige reflectie van eventuele tegenliggers en objecten. Dit wordt allemaal door de raamfolies teruggedrongen!

voordelen Veiligheidbarst

Als er raamfolie is geïnstalleerd kan het ooknog u veiligheid vergroten in uw Auto. Denk maar aan rondvliegende glasscherven tijdens een auto ongeluk! Dankzij de raamfolie zal dit risico verkleind worden, bovendien schrikt het gewelddadige diefstal en inbraak af. De folie houdt het glas bij elkaar.

  

voordelen Brandstofbesparingbrandstof besparing

Door de klimaatreducering dankzij de raamfolie, is het gebruik van uw airco minder nodig en verbruikt u dus minder brandstof. Op de lange termijn kan dit grote financiële voordelen bieden. Minder brandstofverbruik zorgt ervoor dat u minder vaak moet tanken!

 

voordelen De uitstraling van de auto

Door de raamfolie krijgt uw auto een sportieve en chique look. bmw 5 serie Sportieve BMW.   mercedes Chique Mercedes.

voordelen Behoud de originele interieur kleur

Door de raamfolie heeft u minder last van kleurvervagingen door UV-stralingen in uw auto,dan moet u denken aan verkleuringen van de autobekledingen en het dashboard.

Wat is er precies toegestaan?

De wetgeving voor het tinten en blinderen van autoramen.

De wetgeving omtrent de lichtdoorlaatbaarheid van getinte ruiten, dat geldt alleen voor de voorruit en voorportieren, deze ruiten moeten minimaal 50% lichtdoorlaten. U mag de rest van uw ruiten tinten in de kleur die u zelf wilt. Tenzij u voldoet aan een rechterbuitenspiegel !

APK-eisen

Naast de wettelijke regels bestaan er ook APK-eisen. Aan deze eisen is toegevoegd dat de ruiten niet mogen zijn voorzien van onnodige voorwerpen die het uitzicht beperken. Zoals stickers, lichtdoorlaatbaarheid en beperkende folie. En voor wat betreft de achterruit jaloezieën die de achterruit dichtmaken.

De politie werkwijze.

Weinig politie voertuigen zijn uitgerust met een Tintman (meetapparaat). In het geval binnen je  regio op een politiebureau wel een geschikt meetmiddel aanwezig is, kan het voertuig bij vermoeden dat één of meer ruiten niet aan de gestelde eisen voldoen. Als vervolgens bij de meting blijkt dat de lichtdoorlaatbaarheid minder dan 50% is, kan een aankondiging van beschikking worden uitgereikt. Tevens kan het kentekenbewijs DEEL 1 (a) worden ingevorderd, waarna betrokkene in de gelegenheid wordt gesteld om binnen 4 weken aan te tonen dat zijn voertuig weer aan de gestelde eisen voldoet.

meet appratuur Tintman (meet appratuur)  

Laat een reactie achter